Hautakivikaiverrukset ja muut hautakiviin liittyvät palvelut Vaasasta

Vaasan Hautakivi & Kaiverrus on hautakivipalveluihin erikoistunut hautausalan yritys. Saat meiltä hautakivien lisäksi kaikki hautakiviin liittyvät palvelut, kuten hautakivikaiverrukset ja -entisöinnit. Palvelemme joustavasti Vaasan, Mustasaaren ja koko Pohjanmaan alueen asiakkaita.

Ota yhteyttä

Myynti

 

Saat meiltä yksilölliset ja kauniit hautakivet.

Kaiverrukset

 

Kaiverrukset niin uusiin kuin vanhoihinkin hautakiviin.

Entisöinnit

 

Entisöimme vanhat hautakivet uudenveroiseen kuntoon.

Oikaisut

 

Suoristamme ajan myötä vinoutuneet hautakivet.

Hautakivien myynti

Valikoimastamme löydät erilaisia kivi- ja värivaihtoehtoja, perinteisistä kivistä erilaisiin muoto-, lohko- ja esimerkiksi lyhtykiviin, joista voit valita toiveidesi mukaisen kokonaisuuden. Hautakiven valinta kannattaa tehdä kaikessa rauhassa, sillä kaunis kivi kestää vuosia ja säilyy kauniina.

Kuvagalleriaan

Hautakivikaiverrukset

Teemme kaiverrukset sekä uusiin että vanhoihin hautakiviin. Kaiverrus toteutetaan aina huolellisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

 

 

 

Koristevalikoimamme

Hautakiven oikaisu

Maan routimisen myötä sekä hautausmaan maaperän vaikutuksesta ja hautapaikan mäkisyyden seurauksena, hautakivi saattaa vinoutua ajan myötä. Suoristamme hautakivet ammattitaitoisesti hautapaikkaa vahingoittamatta. Kiven oikaisu vaatii hautakiven pohjakiven nostamisen ja uudelleenasentamisen. 

 

Kysy lisää

Hautakivien entisöinnit

Entisöimme kunnostusta kaipaavat hautakivet uudenveroiseen kuntoon. Vuosien kuluessa kiveen kertyy erilaisia epäpuhtauksia, kuten sammalta, joka voi peittää kiven kaiverrukset ja muut koristeet. Puhdistamme kiven pinnan huolellisesti siihen muodostuneista pinttymistä.

 

 

Tilaa entisöinti